Meditatie & Sound Healing

22 juli - Heling
26 augustus - Bevrijding

23 september - Innerlijk kind
28 oktober - Loslaten

Ben je op zoek naar meer rust? Wil je 75 minuten lang écht diep ontspannen en jezelf een reset gunnen? Kom dan een keer (of vaker) mee doen met deze Meditatie & Sound Healing workshop. Elke editie heeft een thema waar de geleide meditatie om zal draaien. Er wordt gebruik gemaakt van visualisatie, waardoor je volledig meegenomen wordt en van jouw hoofd terug kan zakken naar jouw hart en jouw gevoel. Dát is een heerlijk gevoel en wij gunnen het iedereen om dit eens in de zoveel tijd te doen. Het zorgt voor minder stress, meer rust, meer geduld en een positievere blik.

Het grootste gedeelte van de sessie zal uit de Sound Healing bestaan. Met behulp van verschillende instrumenten en zang wordt je naar een diepe staat van ontspanning begeleidt. Je mag hier denken aan sjamanendrums, regenstokken, klankschalen, zeedrums, ratels, koshi's en nog meer. Ook wordt er lichttaal gezongen. Tijdens deze diepe ontspanning maken je hersenen zogeheten Alpha-golven aan. Als je nog dieper kunt ontspannen, dan produceren je hersenen Theta-golven; in deze status kun je met je ogen dicht spontaan kleuren of afbeeldingen zien. Je kunt dit ervaren als dagdromen. Op dit niveau - Theta-trillingen - ontstaan vaak nieuwe creatieve, inspirerende ideeën. Sommige mensen gaan hierbij 'reizen', waardoor er ook waardevolle inzichten uit een sessie kunnen ontstaan. De klanken zijn helend voor het lichaam en kunnen verschillende klachten verlichten en verhelpen, zowel mentaal als fysiek.

Het fijnste is om bij deze sessie op de rug of zij te liggen. Het is hierbij belangrijk dat je je warm en comfortabel kleedt. Een kussen en dikke deken meenemen is hierbij geen overbodige luxe. Je ligt voornamelijk stil en het laatste wat je wilt is het koud hebben. Doe dus vooral meerdere lagen aan, zodat je altijd iets uit of aan kan doen indien nodig.

Wat kan je verwachten op deze mooie avond?
Geleide meditatie met visualisatie en thema
Uitgebreide Sound Healing

Gun jij dit jezelf ook?

Locatie: Het Hazeland 6, Westervoort
Datum: Elke 4de vrijdag van de maand
Tijd: 19:30 tot 20:45 (inloop vanaf 19:20)
Benodigdheden: Deken, kussen, comfortabele en vooral warme kleding. Matje is optioneel.
Begeleid door: Kelsey Kehren (Suraksha) en Rowena van Delden (ReikiRowena)
Investering: € 25,00

Heb je vragen of wil je jezelf aanmelden? Stuur een mailtje naar kelsey.kehren@hotmail.com of app mij op 06-24968478.


Let op! Bij verhindering wordt geen geld teruggestort. Je kan wel iemand anders in jouw plaats laten komen.

Jouw aanmelding is pas verzekerd na betaling.