Yin Yoga i.c.m. Reiki & Sound Healing

3 juli
14 augustus
4 september
2 oktober


Verwen jezelf met een heerlijke Yin Yoga sessie waarin je door een fijne en helende chakra reis begeleid wordt. Laat de diepe stretches doorwerken op het bindweefsel, maak je hoofd leeg en laat jouw energie weer stromen. Ook wordt er gebruikt gemaakt van affirmaties. Affirmaties zijn zinnen die bedoeld zijn om het bewustzijn en het onderbewustzijn te beïnvloeden. Dit beïnvloed op zijn beurt denkpatronen, het gedrag, gewoonten en het beïnvloed je omgeving.

Een affirmatie is een korte, krachtige verklaring. Ze stellen je in staat bewust je gedachten te beheersen. Een affirmatie is zorgvuldig geconstrueerd om de meeste impact te hebben. Wanneer je ze zegt of denkt, worden het de gedachten die je realiteit vormen.

Naast de fijne houdingen zal je ook een fantastische boost krijgen van Rowena's magische handen, die jouw lichaam zullen vullen met Reiki energie. Werk door jouw blokkades heen, de weerstand, wordt veerkrachtiger, soepeler en laat jezelf volledig tot rust komen.

Na de Yin mag je lekker komen liggen met jouw eigen dekentje, kussentje, alles wat jij nodig hebt om zo comfortabel mogelijk te zijn. Mensen die weleens een Sound Healing hebben beleefd weten dat het een waar cadeautje is. Doormiddel van prachtige klanken wordt je naar ontspanning begeleid. Sommige mensen gaan 'reizen', zakken diep weg, vallen in slaap, alles is oké. Denk bij deze Sound Healing aan instrumenten als klankschalen, sjamanen drums, koshi's, zang, ratels en regenstokken. Het geluid zal jou vanuit jouw diepste wezen lostrillen en vullen met positieve energie, misschien zelfs nieuwe inzichten.


Wat kan je verwachten op deze mooie avond?
Geleide meditatie
Yin Yoga sessie met chakra reis en affirmaties
Reiki Healing
Sound Healing


Zien wij jou daar?

Locatie: Het Hazeland 6, Westervoort
Datum: Elke 1ste zondag van de maand
Tijd: 18:30 tot 20:30 (inloop vanaf 18:20)
Benodigdheden: Deken, kussentje (optioneel), warme sokken en makkelijke kleding (e.v.t. laagjes)
Begeleid door: Kelsey Kehren (Suraksha) en Rowena van Delden (ReikiRowena)
Investering: € 40,00

**Niet alle edities zijn exact hetzelfde. Soms maken we bijvoorbeeld ook gebruik van inzichtskaarten of andere healing tools. Tijdens de sessie verbind ik mijzelf met de groep, waardoor de nadruk elke keer op een andere chakra of ander thema kan komen te liggen.

Heb je vragen of wil je jezelf aanmelden? Stuur een mailtje naar kelsey.kehren@hotmail.com of app mij op 06-24968478.


Let op! Bij verhindering wordt geen geld teruggestort. Je kan wel iemand anders in jouw plaats laten komen.

Jouw aanmelding is pas verzekerd na betaling.Iedereen die dat wil kan een recensie doorgeven over de afgelopen edities/workshops. Heel veel liefde naar iedereen die ons op deze manier helpt, en zo ook weer de volgende mooie mensen die zichzelf dit gunnen.

Recensies

Colette
Kelsey en Rowena hebben een mooie sessie in elkaar gezet met een fijne en ontspannen sfeer. De yoga van Kelsey en healing (Reiki) via de handen van Rowena en de professionele en prachtige sound healing van hen beiden zorgden voor een bijzondere beleving. Voor herhaling vatbaar!

Rens
Kelsey en Rowena weten Yin Yoga, Reiki en Sound Healing moeiteloos te combineren tot één bijzonder fijne en ontspannende ervaring. Echt een heerlijke sessie tijdens een drukke week!

Marieke
Ik zou deze workshop aan iedereen aanbevelen. Het is erg fijn, ontspannen en het doet goed voor lijf en mind.

Paulien
Hele fijne ervaring! Prettige begeleiding, bijzonder mooie zang.

Nadia
Afgelopen zondag heb ik een hele fijne Yin Yoga met Reiki en Sound Healing avond gehad. Fijne ruimte, mooie geluiden. Kelsey en Rowena zongen er ook heel mooi bij. Reiki was een bijzondere en fijne ervaring. Yoga is altijd heerlijk om te doen. Echt een aanrader om eens mee te maken.