Certificaten/Diploma's

- Sportmassage @ NGS/Wellness Academie
- Ontspanningsmassage @ Wellness Academie
- Gua Sha Therapie @ Wellness Academie
- Reiki 1 @ ZoMa Opleidingen
- Reiki 2 @ ZoMa Opleidingen
- Holistisch Therapeut (i.o.) @ ZoMa Opleidingen
- Sjamanistisch Genezer (i.o.) @ Crow Society

Over mij,

Mijn naam is Kelsey Kehren, geboren in 1997. Het is voor mij lang een zoektocht geweest naar wat ik wilde doen in het leven. Ik wilde altijd iets creatiefs doen, creëeren, maken. Nadat ik de kunstacademie afgeschreven had als iets waar ik concreet geen zekerheid en voldoening in zou vinden ben ik verder gaan zoeken. Zelf deed ik al een tijd aan yoga en pilates en opeens bedacht ik mij dat het misschien best leuk zou zijn om dit door te geven aan mensen in de vorm van een les. Hierdoor kwam ik erachter dat ik het ontzettend fijn vind om mensen een goed gevoel te geven. Een gevoel van saamhorigheid en lekker in je vel én geest zitten.

Na een tijd dit te hebben gedaan wekte massage mijn interesse. Ik masseerde mensen in mijn omgeving altijd voor de leuk, maar had nooit gedacht om hier professioneel iets mee te doen, ondanks dat velen zeiden dat ik er gevoel voor had. Ik besloot een opleiding sportmassage bij het NGS te volgen. Hierna volgde al snel mijn certificaten voor ontspanningsmassage en gua sha therapie.

Ik ben zeker nog niet klaar. Na een lange tijd mijn interesse in spiritualiteit te laten verstoffen en mijn intuïtie te negeren, heb ik dat inmiddels weer volledig opgepakt. Ik wil alles uit mezelf halen, zoveel mogelijk groeien. Toen besloot ik om mijn Reiki 1 en Reiki 2 certificaat te behalen. Ik wilde meer dan alleen het fysieke helen, ik wilde dieper gaan. Voor mezelf en voor anderen. Inmiddels studeer ik voor Holistisch therapeut en Sjamanistisch genezer. Ik wil mensen helpen om in de beste versie van hunzelf te groeien, zonder blokkades, trauma's, in contact met hun ware essentie. Het is ontzettend mooi om te zien hoe mensen kunnen opbloeien als ze besluiten in zichzelf te investeren. Iedereen is het waard, jij ook.

Daarnaast geef ik ook workshops, ceremonies en Sound Healings, vaak met ontzettend fijne collega's. Op deze dagen begeleid ik mensen weer terug naar zichzelf. Vanuit hun hoofd, terug naar het hart. In mijn praktijk is het mogelijk om privé en duo sessies te boeken. Dit kan een Sound Healing zijn, Yin Yoga, of misschien wil je een combinatie. Laat mij vooral weten wat jouw wensen en behoeftes zijn en dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.