Holistische Therapie

  • Heb je het gevoel dat je vastloopt?

  • Wil je meer inzichten?

  • Wil je jezelf ontwikkelen?

  • Heb je fysieke klachten die maar niet weggaan?

  • Ben je benieuwd of ik jou kan helpen?

Vanuit het holisme is alles met elkaar verbonden; fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Als healer en therapeut ga ik op deze manier ook met jou te werk. Jij bent bereid om aan jezelf te werken en naar jezelf te kijken. Ik ondersteun jou in jouw proces en zal je de juiste spiegels voorhouden en handvatten meegeven. Ik ben helderziend, heldervoelend, helderwetend en helderhorend. Deze gaven zet ik in om jou te helpen en om tot de kern van jouw probleem, uitdaging etc. te komen en deze om te zetten naar iets veel mooiers en fijners.

In een traject kunnen verschillende methodes toegepast worden. Je kan hierbij denken aan chakrahealing, innerlijk kindwerk, sound healing, kaartleggingen, meditatie, loslaattechnieken etc. Dit is altijd in combinatie met Reiki, aangezien Reiki een belangrijk ondersteunend onderdeel is van de sessies. De sessies zijn persoonlijk en aangepast op wat jij nodig hebt om verder te kunnen. Niet alle technieken zijn voor iedereen geschikt en daar zal ik dan ook uiteraard rekening mee houden. Tijdens de energetische healing schrijf ik op wat ik bij jou tegenkom. Dit evalueren we aan het einde van de sessie. Dit geeft jou en mij een goed beeld van wat er op dit moment speelt, waar aandachtspunten liggen en wat er nu nodig is om verder te kunnen. Indien er behoefte aan is, kan ik je achteraf een mail of app sturen met wat we allemaal behandeld hebben.

Ik wil jou helpen om in de beste versie van jouzelf te groeien. Zonder trauma's, pijn, verdriet. Vol leven, liefde (vooral naar jezelf), zelfverzekerdheid en creativiteit. Samen gaan we op zoek naar jouw échte zelf.

Een eerste sessie van begin tot eind:
• Je wordt warm onthaald onder het genot van een kop thee.
• We bespreken kort waar je voor komt, waar je tegenaan loopt etc.
• Je trekt een paar inzichtskaarten om te kijken waar je nu staat.
• Je krijgt een tafelbehandeling waarbij je gekleed op je rug ligt.
• Je ontvangt een Energetische Healing waarbij ik alles opschrijf wat ik tegenkom en doorkrijg.
• We bespreken wat ik opgeschreven heb. Je krijgt van alles foto's mee, zodat je het later altijd terug kan lezen.

Voor iedereen die dit een keer wilt ervaren en uitproberen bied ik een eenmalige kennismakingssessie aan. Vanuit daar kan je beslissen of je verder wilt. Een traject kan tussen de 3 en 12 sessies nodig hebben. Dit is afhankelijk van jouw thema's, uitdagingen, doelen en hoeveel energie jij steekt in jouw innerlijke transformatie. Onthoud dat jouw problemen, uitdagingen of klachten niet zomaar zijn ontstaan en vaak een aanloop hebben gehad van maanden of meerdere jaren. Dat betekent dat dit geen 'quick fix' is, maar een waardevol leertraject waarin jij jezelf gaat transformeren. Investeer in jezelf, omdat je het zó waard bent.

“You’re always one decision away from a totally different life.”