Massage

Ik combineer doorgaans drie verschillende massage vormen: sportmassage, ontspanningsmassage en Gua Sha therapie/massage. Op verzoek kan ik uiteraard de nadruk leggen op één van deze drie, of uitsluitend één van deze drie. Je kunt kiezen uit 30 minuten en 60 minuten. In overleg en naar hand van eventuele klachten kunnen we samen beslissen welke lichaamsdelen gemasseerd en behandeld zullen worden.

Er is een keuze uit:
• Gezicht (evt. hoofdmassage)
• Nek en schouders
• Schouders, armen en handen
• Rug
• Borst
• Buik (goed voor spijsvertering)
• Voorkant en achterkant benen (evt. bilspieren)
• Voeten


Voordelen massage
Misschien vraag je je weleens af; waarom een massage? Massage is allesbehalve luxe, het heeft veel voordelen voor het lichaam en kan preventief werken tegen meerdere klachten en problemen. Elke massage vorm heeft verschillende voordelen en doelen, maar komt op veel vlakken overeen met enkel een andere techniek.

Sportmassage
Stevige massage, waarbij zowel spierweefsel als bindweefsel wordt gemasseerd. Bevorderd de doorbloeding en stimuleert afvoer van afvalstoffen en meer aanvoer van zuurstof en bouwstoffen. Spieren zullen sneller herstellen.

Ontspanningsmassage
Rust en loslaten. Ook deze massage bevordert de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen, echter is dit een veel lichtere en rustige massage waardoor het aangenaam aanvoelt en rustgevend werkt. Goed als je stressklachten hebt of gewoon even een 'me momentje' nodig hebt.

Gua Sha therapie
Tijdens Gua Sha wordt gebruikt gemaakt van een tool. Deze kan van verschillende materialen gemaakt zijn: jade, rozenkwarts, buffelhoorn e.d. Doormiddel van schrapende bewegingen (dit hoeft niet pijnlijk te zijn) wordt er spier- en bindweefsel los gemasseerd en komen potentiele blokkades naar boven. Dit laat zich zien als kleine, rode puntjes op de huid die 2 tot 6 dagen zichtbaar kunnen zijn als een soort blauwe plek (denk bijv. ook aan cupping met de blauwe/rode markeringen achteraf). Laat energiebanen stromen, bevordert doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en aanvoer van zuurstof en vitaliteit in het lichaam.

Recensies


Tanja
Ik kwam met behoorlijke klachten in mijn nek en rug. Met de eerste behandeling kon ze al duidelijk zeggen waar het vandaan kwam en hoe dit het beste aan gepakt kon worden. We zijn nu een paar behandelingen verder en ik voel me weer helemaal top dankzij Suraksha.

Kim
Wat Kelsey doet is echt fantastisch! Na twee keer een intense massage was ik van mijn rugklachten af...

Stèphanie
Super fijne massage gehad. Echt aanrader voor lichamelijke klachten.