Reiki, Reading & Kaartlegging

  • Heb je het gevoel dat je 'vast' loopt en niet vooruit komt? Dit kan persoonlijk, werkgerelateerd, relatiegericht etc. zijn.
  • Ben je op zoek naar antwoorden op bepaalde vragen of inzichten in het algemeen?
  • Ben je benieuwd wat er op dit moment belangrijk is, wat nodig is om volgende stappen te ondernemen in jouw leven?

Bij een Reiki, Reading & Kaartlegging ga ik mij compleet op jou afstemmen. Het is mogelijk om de reading en kaartlegging om een bepaalde vraag of intentie te laten draaien. Hier geldt echter wel dat wat het belangrijkst is altijd omhoog komt. Het kan dus best zijn dat je een bepaalde vraag hebt, maar andere inzichten verkrijgt, omdat deze op het moment van meer belang zijn. Ik schrijf op wat ik tijdens de reading tegenkom, wat ik gezien, gevoeld en gehoord heb.

De reading wordt ondersteund met Reiki energie. Dit geeft jou een boost en zet processen op gang. Het stimuleert het zelfhelend vermogen van jouw lichaam. Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met het sturen van deze kosmische energie. We zijn in staat om bij onze geboorte deze energie vrij op te nemen en door te geven. Reiki is een geneeswijze die al eeuwen oud is en die iedereen bewust kan leren toepassen. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost, zodat de natuurlijke balans werd wordt hersteld. Waar Reiki stroomt wordt datgene wat ziekte veroorzaakt of herstel in de weg staat opgelost.

Hierna maak ik gebruik van verschillende kaartendecks, dit kunnen orakel en tarot decks zijn. Omdat ik mij op jou afgestemd heb, zullen de kaarten die ik trek enkel over jou gaan. Hieruit krijg jij mooie en verhelderende inzichten. Het kan ook zijn dat het vragen opwekt en dat je naar binnen moet keren om te snappen waar de kaarten op doelen. Hier wordt jij uitgedaagt om op een heel bewuste manier met je zelf aan het werk te gaan. De inzichten kunnen zowel over jouw verleden, heden en toekomst gaan.

Voor deze reading hoef je niet naar mij toe te komen. Je mag hiervoor gewoon thuisblijven. Het kan zijn dat je fysiek wat merkt van de reading, aangezien ik mijzelf energetisch verbindt met jou. Je kan het warm krijgen, of juist koud. Sommige mensen ervaren hier niet zoveel van, maar het is wel belangrijk om een rustig moment uit te zoeken. Eventueel een plek waar je lekker kunt zitten of liggen en waar je niet teveel gestoord wordt. Zo kan je optimaal ontvangen wat ik eventueel ook naar jou toe stuur als ondersteuning.


Achteraf mail of app ik je en krijg je een uitgebreid verhaal over alles wat ik tegengekomen ben, en de kaarten die ik getrokken heb. Hier hoef je uiteraard niet meteen op te reageren. Laat het vooral even goed op je inwerken en neem je tijd hiervoor. Wanneer je extra vragen hebt of over de reading wilt praten kan je daarna altijd contact met mij opnemen.